Robbie Williams eXtrakoncert!
 
Fredag 7. juli kl. 19.30
Max. 4 billetter pr. person

Allerede da datoen for Robbie Williams’ koncert i PARKEN torsdag 6. juli blev offentliggjort, skabte det en så massiv reaktion fra Robbie’s danske fanskare, at man sjældent har set mage. Det er derfor blevet besluttet, at Robbie giver endnu en koncert dagen efter, nemlig fredag 7. juli.

For at forhindre, at billethajer kan hamstre af de eftertragtede billetter, er der til begge koncerter en begrænsning på maximum 4 billetter pr. person. Det er første gang nogensinde, at en kunstner starter billetsalg på to PARKEN-koncerter samtidig. Selvom der på denne måde kommer rigtigt mange billetter til salg, vil begrænsningen på 4 billetter alligevel medføre, at det også er rigtigt mange ekspeditioner, der skal gennemføres, både på telefon, internet og i Fona-butikkerne. Dertil kommer, at selve ekspeditionstiden også bliver forlænget, idet kunderne nu også skal tage stilling til koncertdatoen.

Vi håber derfor, at alle kunder dels forbereder sig på en længere ventetid, dels på forhånd overvejer deres prioritering vedrørende dato, placering osv., så ekspeditionstiden minimeres. Vi håber på denne måde at give så mange som muligt muligheden for at købe billetter til koncerterne, men der er i sagens natur dog stadig ingen garanti for, at alle, der måtte ønske det, får billetter.

Billetsalget til BEGGE koncerter med Robbie Williams starter således mandag 21. november kl. 10.00 fra Billetlugen, tlf 70 263 267, via www.billetlugen.dk samt i FONA-butikkerne.
 

Anbefal denne artikel til en ven
Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue